Badjas borduren

Bij Print&Stitch kunnen we snel je badjas borduren. In onze collectie vind je prachtige badjassen die je helemaal persoonlijk maakt met een fraaie borduring.
Zoals een Badstof badjas voor hem en haar in twee standaard kleuren of heb je liever een echte Benetton capuchon badjas met een badstof binnenzijde en superzachte velours buitenkant. De Benetton badjassen zijn verkrijgbaar in hippe kleuren en ook in alle kindermaten.Leuk voor jezelf om een unieke badjas te dragen, maar ook leuk om kado te geven voor een bruiloft, verjaardag, feestdag of bijvoorbeeld Moederdag of Vaderdag. Met onze speciale Benetton badjas actie krijge je een borduring en kadoverpakking gratis.

Je kan je badjas borduren met twee tekstregels op linkerborst, bijvoorbeeld met je naam of met een extra regel met de bruiloftdatum. Op de achterkant kan je ook op twee regels een grotere tekst plaatsen. Van alle kleuren hebben we ook een bijpassend douche- of badlaken zodat je een mooie set badtextiel kan samenstellen.

Een (bedrijfs)logo op een badjas borduren, kan dat?

Ja dat kan, maar helaas kunnen we dat om technische reden niet op de website laten zien. Voor het borduren van een logo moet namelijk eerst een speciaal borduurprogramma gemaakt worden en dat is afhankelijk van hoe het logo opgebouwd is.

In de winkel kunnen we je wel alle mogelijkheden laten zien van badjas borduren en/of het logo op een handdoek borduren.

Als een programma eenmaal gemaakt is, kan je natuurlijk het logo ook op andere textiel borduren en bijvoorbeeld een set van handdoek & badjas in dezelfde kleur met het logo laten maken.

Voor bedrijven, verenigingen of vriendenclubs maken we graag een aanbieding als je meerdere badjassen of handdoeken met dezelfde borduring wilt bestellen, vul hiervoor het contactformulier in.

Print & Stitch textieldrukkerij, de specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

badjas borduren

Start typing and press Enter to search