Handdoeken borduren

Laat bij Print&Stitch je handdoeken borduren. Met badtextiel kan je vele kanten op, leverbaar in vele kleuren en door de structuur van badstof wordt een borduring extra fraai. Leuk om als kado weg te geven, maar ook leuk (en handig) om een eigen handdoek met je naam te hebben, voor een sportclub, feestdag, horecagelegenheid, studentenvereniging of gewoon zomaar: je kunt het zo gek niet bedenken…

In onze collectie vind je onder ander baddoeken en handdoeken van een extra dikke kwaliteit badstof, verkrijgbaar in heel veel hippe kleuren. Ook van Benetton zijn een paar moderne kleuren geselecteerd die in een douchelaken en strandlaken formaat leverbaar zijn. Het strandlaken is extra groot en aan één zijde van superzacht velours, met de badstof van de andere kant kan je je weer heel lekker afdrogen… Van een aantal kleuren bieden we ook een bijpassende badjas zodat je een mooie set badtextiel kan samenstellen.

Alle badtextiel kan je met twee regels tekst laten borduren, waarbij je zelf het lettertype, de grootte en kleur van borduring kan selecteren in de creator.

Een (bedrijfs)logo op een handdoek borduren, kan dat?

Ja dat kan, maar helaas kunnen we dat om technische reden niet op de website laten zien.

Voor het borduren van een logo moet namelijk eerst een speciaal borduurprogramma gemaakt worden en dat is afhankelijk de opbouw van het logo. In de winkel kunnen we je alle informatie geven over de mogelijkheden van handdoek borduren of het logo op een badjas borduren.

Als een programma eenmaal gemaakt is, kan je natuurlijk het logo ook op andere textiel borduren en bijvoorbeeld een set van douchelaken & badjas in dezelfde kleur met het logo laten maken.

Voor bedrijven, verenigingen of vriendenclubs maken we graag een aanbieding als je meerdere badjassen of handdoeken met dezelfde borduring wilt bestellen, vul hiervoor het contactformulier in.

Print & Stitch textieldrukkerij, de specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

handdoeken borduren

Start typing and press Enter to search