}

EIGEN KLEDING BEDRUKKEN ROTTERDAM

Uw eigen kleding bedrukken Rotterdam? Natuurlijk bij Print & Stitch. Gevestigd in het centrum van Rotterdam, vlakbij Eendrachtspein. Geopend van maandag tot en met zaterdag. Loop even binnen en ontdek de mogelijkheden van bedrukking en borduurwerk. Een stoer shirt of schattig badjasje? Er zijn genoeg mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op of bekijk de website!

Shirts, truien en hoodies bedrukken

Heeft u zelf een stapel shirts thuis liggen die u wilt laten bedrukken? Breng het langs in de winkel. Dan kijken onze medewerkers of de shirts geschikt zijn voor bedrukking. Zijn ze niet geschikt? Dan vindt u in de winkel veel keus wat betreft kleding. Vrijwel alles is op voorraad. In verschillende maten en kleuren. Laat u adviseren door de specialisten van Print & Stitch.

print-stitch-logo-2016

Melief, De Witte Aap, Baker&Moore

Als horecaondernemer wilt u dat uw personeel uw zaak goed vertegenwoordigd. Dit kan mede dankzij mooie bedrijfskleding. Shirts, polo’s en sweaters met het logo van de horecazaak. Vele horeca ondernemingen in Rotterdam zijn u voorgegaan! Melief, De Witte Aap en Baker&Moore. Goed om te weten is dat u enkele shirts maar ook grote aantallen kan laten bedrukken. Bij meerdere bedrukkingen geven wij stapelkorting. Meer weten? Neem contact op of kom langs.

Wij zien u graag in onze winkel | Eigen kleding bedrukken Rotterdam

Print & Stitch hoopt u snel te zien! Wij helpen uw design te realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze services. Bel 010 413 3934 of mail naar info@print-stitch.nl. Ook kunt u ons volgen op Facebook ter inspiratie. Wij laten hier graag onze opdrachten zien. Zien wij u snel in de winkel?

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

0

Start typing and press Enter to search