}

HOODIE ROTTERDAM

Het kopen van een Hoodie Rotterdam – stijl doe je bij Print & Stitch. De Rotterdamshop heeft verschillende shirts en truien met de Rotterdamse skyline! Heb je een eigen typisch Rotterdams ontwerp wat je graag wil laten bedrukken of borduren? Kom eens langs de winkel. Wacht even met een kopje koffie en klaar is je bedrukking. Dat is pas service. Grotere aantallen nodig? Vraag eens naar de stapelkorting. We zien je graag snel voor een bijzonere hoodie Rotterdam!

Neem contact op!

Skyline van Rotterdam

De mooiste stad van Nederland: Rotterdam. Wist je dat Rotterdam de enige stad van Nederland is die een echte skyline heeft? Hoe vet is het om deze op een hoodie of t-shirt te laten bedrukken? Je vindt onze ontwerpen direct in de Rotterdamshop van Print & Stitch. Goed om te benoemen is dat we niet alleen de skyline in de collectie hebben, maar ook andere iconen. Denk bijvoorbeeld aan de Kabouter. Geef een écht Rotterdams cadeau of verwen jezelf!

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Assortiment

Zelf een ontwerp laten bedrukken is uiteraard mogelijk in onze textieldrukkerij. Van t-shirts tot polo’s en sweaters. Maar ook sportshirts, horecakleding en bad textiel! Voor ieder wat wils. Vele horecazaken in Rotterdam en omstreken maken gebruik van de bedrukte kleding van Print & Stitch. Goed om te benoemen is dat we graag meedenken. Ben je inspiratieloos of twijfel je nog over lettertype of kleur? Laat ons je adviseren. Daar zijn onze bedrukkingsexperts voor!

Langskomen in de winkel

Een hoodie Rotterdam bestellen doe je in onze webshop. Vragen over de kleur? Laat jouw wensen achter via ons onderstaande contactformulier! We kijken graag wat mogelijk is. Zoals eerder benoemd kun je bij ons terecht voor veel verschillende soorten bedrukkingen en borduringen. Het laatste nieuws vind je Facebook! We hopen je snel te zien bij Print & Stitch! Tot snel!

0

Start typing and press Enter to search