Sweater bedrukken

Maak je Sweater uniek met een originele tekst of afbeelding, je kan het zo gek niet bedenken. Leuk voor jezelf om een uniek, zelfontworpen sweater te dragen, maar ook leuk om kado te geven voor een verjaardag, feestdag of evenement. In onze webshop kan je zelf aan de gang gaan en je sweater helemaal naar eigen ontwerp maken. Je kan zelf met de tekstgenerator drie regels met verschillende lettertypes vullen of kiezen uit de designs die we geselecteerd hebben. Zowel aan voor- als achterkant kan je jouw sweater bedrukken.

In onze collectie bieden wij verschillende sweaters voor dames, heren en kinderen. Met of zonder capuchon en met een rits of grote zakken. Alle sweaters zijn verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren, kijk eens in onze collectie want er is vast een shirt dat bij jou past. Let wel op de maat, want sommige vallen ruim of juist iets kleiner. De maat vind je op de info-pagina door te klikken bij de afbeelding of op de i-pagina onder de creator.

Jouw ontwerp wordt uit speciale textielfolies gesneden en gaan wij onder druk op sweater bedrukken. Dit garandeert een lange levensduur, de sweater kan je bijna eindeloos wassen. Voordeel is ook dat folie uitstekend dekt op donkerkleurige sweaters . De folies zijn leverbaar in alle mogelijk kleuren, ook fluoriserende en glitter folies, en kan je zelf per regel uitzoeken in de creator.

In onze winkel kunnen we ook de mogelijkheid van sweaters borduren laten zien. Het is technisch zeker mogelijk om je sweater met tekst of een logo te borduren, maar kunnen we helaas niet op de webshop aanbieden omdat dit nogal afhankelijk is van het type borduring.

Voor bedrijven, verenigingen of vriendenclubs maken we graag een aanbieding als je meerdere sweaters met dezelfde bedrukking wilt bestellen, vul hiervoor het contactformulier in.

Print & Stitch textieldrukkerij, de specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

sweater bedrukken

Start typing and press Enter to search