T-Shirt bedrukken

Je eigen t-shirt bedrukken doe je bij Print&Stitch in Rottedam. Maak je T-shirt uniek met een originele tekst of afbeelding, je kan het zo gek niet bedenken. Leuk voor jezelf om een uniek, zelfontworpen T-shirt te dragen, maar ook leuk om kado te geven voor een verjaardag, feestdag of evenement. In onze webshop kan je zelf aan de gang gaan en je T-shirt helemaal naar eigen ontwerp maken. Je kan zelf met de tekstgenerator drie regels met verschillende lettertypes vullen of kiezen uit de designs die we geselecteerd hebben. Zowel aan voor- als achterkant kan je jouw T-shirt bedrukken.

In onze collectie bieden wij alle vormen van T-shirts dus je hebt een ruime keuze: regular, fit, V-hals, boothals, tank top, korte mouw en lange mouw of een extra dik T-shirt. Alle shirts zijn verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren, kijk eens in onze collectie want er is vast een shirt dat bij jou past. Let wel op de maat, want sommige shirts vallen ruim of juist iets kleiner. De maat vind je op de info-pagina door te klikken bij de afbeelding of op de i-pagina onder de creator.

Jouw ontwerp wordt uit speciale textielfolies gesneden en gaan wij onder druk op het t-shirt bedrukken. Dit garandeert een lange levensduur, het shirt kan je bijna eindeloos wassen. Voordeel is ook dat folie uitstekend dekt op donkerkleurige T-shirts. De folies zijn leverbaar in alle mogelijk kleuren, ook fluoriserende en glitter folies, en kan je zelf per regel uitzoeken in de creator.

Voor T-shirts bedrukken in full-color bieden we een aparte collectie: Fotokado, met uitsluitend witte textiel. Een foto of fullcolorprint kan je namelijk het best op witte textiel bedrukken, dan komen de foto’s het beste uit en ze je geen randen om de afbeelding. Deze transfertechniek is echter iets minder bestendig tegen de wasmachine, de bedrukking gaat dus iets minder lang mee. Voor bedrijven, verenigingen of vriendenclubs maken we graag een aanbieding als je meerdere shirts met dezelfde bedrukking wilt bestellen, vul hiervoor het contactformulier in.

Print & Stitch textieldrukkerij, de specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

T-shirt bedrukken

Start typing and press Enter to search