fbpx

Het verhaal van Sugo

“Wij laten sinds de opening van de eerste Sugo al onze kleding maken bij Print & Stitch. Ze maken onze sloven, schorten, shirts en caps naar volle tevredenheid. De kwaliteit is goed en het is altijd snel geregeld. Als je eens bij ons komt eten kun je de kleding in actie zien. En uiteraard onze pizza proeven!”

Het verhaal van De Nederlandse Energie-
maatschappij (NLE)

“Bij NLE houden we ervan om onze klanten te verrassen. Met iets groots of iets kleins. Bij Print & Stitch kunnen we altijd alle kanten op. Van een badjasje voor de kleintjes met een grappig tekstje, tot gebrande shirts waarin onze sportiefste medewerkers elk jaar meedoen aan de marathon van Rotterdam.

Print & Stitch levert kwaliteit en denkt altijd met ons mee. Heel fijn!”

Grote aantallen nodig?

Bedrijfskleding komt vaak in grote aantallen. Ook die verwerken we lachend. Vraag een offerte op voor bedrijfskleding door ons een mailtje te sturen. Dan maken we een faire prijs voor je.

Geef in je mail het volgende even aan:

  • Het artikel, de gewenste kleur en het benodigde aantal. bijvoorbeeld: 50 witte T-shirts crew neck.
  • Voor heren, dames of beide ? Bijvoorbeeld: Alleen dames.
  • Waar wil je het logo op ? Bijvoorbeeld:  logo  van tankpas.nl in 2 kleuren op de linkerborst.
  • Belangrijk: mail ons ook het logo of ontwerp even.

Mailadres: info@print-stitch.nl

Je kunt natuurlijk ook altijd even in de winkel komen kijken om de kleding te voelen en te passen. Heb je vragen? Bellen mag natuurlijk ook: 010 – 413 3934

Print&Stitch Zakelijk

Overmorgen heb je een beurs, een event of een presentatie. En je bedenkt je dat je tóch nog bedrijfskleding nodig hebt.

Print&Stitch is de last-minute-specialist die je zoekt: we hebben al heel wat bedrijven uit de brand geholpen door op het laatste moment te zorgen voor strakke bedrijfskleding.

Want je bent bent tenslotte trots op je logo en je bedrijf en dat wil je laten zien. Je wil dat je team er strak en professioneel uitziet.

Dat is snel te regelen: stap in je auto en kom meteen even langs bij onze winkel aan de Oude Binnenweg 139 in Rotterdam.

Direct geregeld

In de winkel regelen we alles direct. Kleding hebben we op voorraad. Zo kun je meteen de kwaliteit en de pasvorm bekijken.

Vaak kunnen we dezelfde dag jouw gewenste textiel bedrukken. Wel hebben we bij grote aantallen meestal een dag nodig om de kleding te produceren.

We kijken samen waar het logo geplaatst wordt, welke druktechniek het beste werkt. Onze medewerkers hebben de kennis om je snel te informeren.

Zo heb je snel ijzersterke en mooie kleding voor alle momenten.

0

Start typing and press Enter to search