Print&Stitch Zakelijk

Overmorgen heb je een beurs, een event of een presentatie. En je bedenkt je dat je tóch nog bedrijfskleding nodig hebt.

Print&Stitch is de last-minute-specialist die je zoekt: we hebben al heel wat bedrijven uit de brand geholpen door op het laatste moment te zorgen voor strakke bedrijfskleding.

Want je bent bent tenslotte trots op je logo en je bedrijf en dat wil je laten zien. Je wil dat je team er strak en professioneel uitziet.

Dat is snel te regelen: stap in je auto en kom meteen even langs bij onze winkel aan de Oude Binnenweg 139 in Rotterdam.

Direct geregeld

In de winkel regelen we alles direct. Kleding hebben we op voorraad. Zo kun je meteen de kwaliteit en de pasvorm bekijken.

Vaak kunnen we dezelfde dag jouw gewenste textiel bedrukken. Wel hebben we bij grote aantallen meestal een dag nodig om de kleding te produceren.

We kijken samen waar het logo geplaatst wordt, welke druktechniek het beste werkt. Onze medewerkers hebben de kennis om je snel te informeren.

Zo heb je snel ijzersterke en mooie kleding voor alle momenten.

Het verhaal van Sugo

 • Ik kom al jaren bij Print & Stitch. Bij het vorige bedrijf waar ik werkte deden we daar ook al onze kleding. Het is daar gewoon gezellig! Ik kom er graag en ze regelen het goed en snel. Toen ik voor mezelf begon hoefde ik niet lang na te denken waar ik schorten en shirts zou gaan halen.Ziet er fantastich uit toch!Kom eens eten bij ons dan kan je er de hele avond naar kijken en ook nog eens genieten van de beste Pizza van R’dam en omstreken. 🙂

  Sugo
  Sugo Pizzabakkers
 • Wij hadden een grote actie voor onze klanten met schattige baby badjasjes.

  Nederlandse Energie Maatschappij
  Nederlandse Energie Maatschappij

Grote aantallen nodig?

Bedrijfskleding komt vaak in grote aantallen. Ook die verwerken we lachend. Vraag een offerte op voor bedrijfskleding door ons een mailtje te sturen. Dan maken we een faire prijs voor je.

Geef in je mail het volgende even aan:

 • Het artikel, de gewenste kleur en het benodigde aantal. bijvoorbeeld: 50 witte T-shirts crew neck.
 • Voor heren, dames of beide ? Bijvoorbeeld: Alleen dames.
 • Waar wil je het logo op ? Bijvoorbeeld:  logo  van tankpas.nl in 2 kleuren op de linkerborst.
 • Belangrijk: mail ons ook het logo of ontwerp even.

Mailadres: info@print-stitch.nl

Je kunt natuurlijk ook altijd even in de winkel komen kijken om de kleding te voelen en te passen. Heb je vragen? Bellen mag natuurlijk ook: 010 – 413 3934

Start typing and press Enter to search