}

GOEDKOOP KLEDING BEDRUKKEN ROTTERDAM

Op zoek naar een plek voor goedkoop kleding bedrukken Rotterdam? Zoek dan niet verder! Bij Print & Stitch ben je op de juiste plek! Bij ons kun je gemakkelijk en snel je eigen logo’s of andere creaties op kleding laten bedrukken/borduren. Wij leveren zelfs 80% van onze orders binnen een tijdsbestek van 24 uur! Bij kleine hoeveelheden kun je zelf even wachten terwijl je een kop koffie of thee drinkt.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat je altijd tevreden onze winkel verlaat! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

De plek voor goedkoop kleding bedrukken Rotterdam

Heb je direct bedrukte kleding nodig? Kom dan langs in onze winkel in Rotterdam! In de winkel kun je alle kleding passen en voelen, waarbij persoonlijk advies gegeven worden over de mogelijkheden tot het bedrukken van de kleding. Wij werken met mode labels zoals STANLEY/STELLA die geproduceerd worden met respect voor mens en milieu.  Als officiële dealer van het merk zijn wij trots dat de producten van STANLEY/STELLA werken met een humaan, ethisch en ecologisch verantwoord productieproces.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

Oude Binnenweg 139
3012 JD, Rotterdam

Over Print & Stitch

Print & Stitch beschikt over een collectie basics en moderne apparatuur om van kleding, jouw kleding te maken. Dit doen onze vakmensen super snel. You name it, we make it. Zo kunnen we verschillende printtechnieken gebruiken om jouw kleding te bedrukken waaronder: foliebedrukking (voor T-shirts en sweaters), borduren (niet op leer), kopiebedrukking (shirts, sweaters etc.) en transferbedrukking (duurzaam & vanaf 50 stuks). Niet alle soorten druk zijn geschikt voor elk type kleiding. Vraag onze medewerkers voor advies!

Volg u ons al op social media? Bekijk onze Instagram en Facebook pagina voor inspiratie.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over goedkoop kleding bedrukken Rotterdam? Stel ze dan via ons contactformulier onderaan de pagina! Ook kunt u langskomen in onze winkel. U kunt ons vinden aan de Oude Binnenweg 139. Goed om te weten is dat wij maandag tot en met zaterdag geopend zijn.

Graag zien wij u snel in de winkel in Rotterdam!

0

Start typing and press Enter to search