}

KLEDING BEDRUKKEN ROTTERDAM

Wilt u kleding bedrukken Rotterdam? Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze winkel. Print&Stitch bedrukt snel en professioneel voor personen en bedrijven. Wij hebben alles in huis om uw bestelling tot in de puntjes te volbrengen. Neem contact op en ontdek meer over de mogelijkheden van print en borduurwerk door Print&Stitch.

You name it, we make it

Print&Stitch brengt uw ontwerp tot leven. Geen project te gek voor ons team. Dankzij de nieuwste technieken in drukken en borduren kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn. Persoonlijkheid, snelheid en vakkundigheid zijn 3 punten die wij erg serieus nemen in onze werkzaamheden.

Uw unieke ontwerp

Heeft u een ontwerp dat u graag op uw kleding wil laten bedrukken? Dit kan op een t shirt, trui en zelfs op een koksschort. In de winkel vindt u ons huidige assortiment. Gaat u de marathon van Rotterdam lopen? Hét evenement van de stad! Juist tijdens dit event wilt u vast al uw sponsoren op uw sportshirt laten bedrukken. Bij Print&Stitch bent u aan het juiste adres. Maar ook voor andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan leden van een Hockey- of voetbalvereniging. Laat de sportkleding bedrukken of borduren door onze winkel. Bekijk direct wie u is voorgegaan op onze website.

Print&Stitch Rotterdam

Ons team staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. De openingstijden kunt op onze website terugvinden. Maak een afspraak of breng een bezoek aan de winkel. De textielspecialist geeft u graag meer informatie. Bel 010 413 3934 of mail info@print-stitch.nl.

Kom langs in de winkel!

Wij helpen u graag.

0

Start typing and press Enter to search